MÅLLE LINDBERG
Svensk legendarisk väckelseevangelist

Målle 80 år festen

        Målle 80 år

Målle 80 år

Målles fantastiska 80-årsfest i Äng ! ! !

- Massor av bilder och fyra videofilmer!

Målle Lindberg gjorde en bejublande entré till sitt 80-årskalas i det stora cafétältet i Äng inför 500 gäster till tonerna av "Gamle Svarten".

Ett bejublande framträdande när Målle Linberg sjöng duett tillsammans med operasångaren Per-Olof Ehrlin. Ehrlin har bland annat medverkat i "Fantomen på operan" och "Minns du sången".

Lone Star tog med Målle Lindberg på en fantastisk linedance!

Vi hade bjudit in många av våra goda vänner och här ser vi bl.a. några från Lone Star i sina fina hattar............

Helena och Christer Segerliv med lille Gideon grattade Målle med fint horn.............

Målle och operasångaren Per-Olof Ehrlin sjunger duett ! Per-Olof har blivit en kär vän och vi har delat många fina möten och glädjestunder ! Tack för Du kom !

Roland Lundgren ,Jörgen och Urban Ringbäck

Roland Lundgren , en kär vän och Jörgen Ringbäck ,föreståndare för Pingstkyrkan Västra Frölunda ( Målles , Lisbeth och Folkes hemförsamling) Han berättade om att Målle och Han blivit så goda vänner och haft många fina samtal .

Urban Ringbäck , föreståndare för Smyrnaförsamlingen i Göteborg och ledare för det omtyckta TV programmet MINNS DU SÅNGEN kunde förtälja vilken succè som Målle gjorde  i det programmet och hur fint det var när Målle och Lennart Jernestrand , som båda då fyllde 70 år, firades med tårta i direktsänd TV !  !  ! 

USA. 

Tryck på pilen här ovan och lyssna på Målle i Minns Du Sången.......

Urban och Jörgen Ringbäck gratulerar Målle ..........

Till vänster Linga och Bernt Hammar fr.Ladan i Lida som vi besökt och haft så fina möten hos , i mitten Elsa och Erik Titusson som köpt så många kassetter och lagt i alla Mercedesbilar som Erik sålt.

Närmast kameran Rose-Marie och Georg Davidsson samt Kjell och Eivor Bertilsson , goda vänner som vi delat så mycket god andlig gemenskap med !

Alla våra härliga musiker som ställer upp gång på gång .......TACK ! !

Sivert , Rosie och Solveig  , Målles äldste bror Calles barn.......

Holgers barn ( Målles brorsbarn).......med Nenne i spetsen som har arrangerat denna stora fest för Målle och varit Målle behjälplig på så många sätt ....TACK !  !  !

            Nisses barn ( Målles brorsbarn )...........

 Målles syster Majken ( Lallas) barn ......... och Gittan Arvids flicka alla ville vara med och fira Målle på Hans 80-årsdag !

Tack för Ni kom det gladde mitt hjärta och "Målle" älskar Er ! ! !

            Nennes stora tält där festen hölls.................

Målle med Nenne som visar sin kärlek till Målle på så många sätt........TACK !

 

Målle ville på ett särskilt sätt tacka Nenne o Bettan med lille Martin för allt arbete med festen och allt annat som Nenne ställer upp med ! 

 Ari och Lolita med medhjälpare som ordnade maten till festen !

Magnus Eriksson som fixade nya CDskivan som spelades in i Hollywood . Det är en upplevelse som Målle sällan glömmer !

Inger och Sune Wissmar som syr upp alla Målles flotta kläder i Bangkok ! Alla fick presenter och Målle delade ut många av sina nya CD...

                          Lolita och Ann.................

                                   Magnus Eriksson...............

Dessa kläder levererades från Bangkok dagen till ära ..........Tack ! !

Bakom lite till vänster Uno och Majken från Karlstad och till höger Möllersjös från Göteborg

Målle tackade också Lisbeth och Folke ( här med Sara Vinnardag från Lone Star) !  Lisbeth och Folke delar ju både vardag och fest med Målle och vi har det gott i vår gemenskap !

Här säljer Lisbeth Målles nya CD på festen........... denna CD är otroligt bra.........

Lisbeth fick hjälp med försäljningen av Folke och sin bror Lasse med fru Marianne ! Skönt med verkliga vänner ........TACK !

             TACK ! ! !

Det är med mycket kärlek och glädje som jag vill framföra ett stort tack för all uppvaktning och den fina festen som jag fick på min 80-årsdag !  Att möta alla dessa släktingar och vänner som kom från när och fjärran och fyllde tältsalongen i det lilla samhället Äng . Det var en kväll som vi nog aldrig glömmer !  ! Det blev en dundrande succè och glamorfest !  !

Först vill jag rikta min TACKSAMHET  till Nenne Lindberg med familj och bröder som av gott hjärta jobbat och ställt sitt stora mötestält och ett uppbåd av PERSONAL till förfogande för festen !  ! !

Tack till alla våra "goa" och duktiga musiker som troget tjänat ! !

Ett stort TACK till Lisbeth och Folke , ja hela familjen, som så osjälviskt under snart 18 års tid ställt upp på alla sätt både privat och i mitt arbete som evangelist för att stödja och hjälpa mej med det som Gud lagt på mitt hjärta !  !

TACK till Magnus Eriksson som ordnade så min Hollywooddröm blev verklighet och Inger och Sune Wissmar för alla härliga kläder ! !

ETT STORT TACK för alla blommor och presenter från släkt och vänner som skapade en bild av skönhet kring mej där jag satt på hedersplats denna kväll ! !

Det flöde av Guds kärlek som strömmade emot oss (Målle , Lisbeth och Folke) denna kväll följer oss som en varm ström i vårt fortsatta arbete i evangeliets tjänst , så TACK FÖR ALLA JÄTTEVARMA KRAMAR OCH ALLA VÄNLIGA ORD ! !   TACK  TACK TACK! ! !

Av: molle.nu
måndag 5 oktober 2009 14:17

SENASTE ARTIKLAR

TACK !!

Målle tackar för alla besök, presenter, blommor, telefonsamtal och alla hälsningar över internet  han är helt överväldigad !! TACK , TACK !! ❤️🇸🇪🙏

Läs allt!


Dagen Målle 90 år

Dagen: Han landade med helikopter – nu fyller Målle Lindberg 90 år Han landade med helikopter och blev mottagen av 17 elgitarrister på tältmötesscenen på 1960-talet. nu fyller väckelseevangelisten och artisten Målle Lindberg 90 år. Reporter Thomas Österberg Hur känns det att fylla 90 ...

Läs allt!


Målle 90 år GP

Ur dagens GÖTEBORGSPOSTEN MÅLLE 90 ÅR Väckelsepredikanten Målle pratar fortfarande med Gud ... Inför sin 90-årsdag berättar evangelisten Målle Lindberg om sin dröm: ”Jag skulle vilja göra en sista resa tillsammans med alla mina släktingar som spelar och sjunger – från plats till plats...

Läs allt!


Tältmöte i Ullared

Målle sjöng på Noas Arks tält möte i Ullared tillsammans med Lindbergarna !! Så många som gladdes åt att höra Målle och få prata lite med honom !! Tack för en jättefin kväll!Ta

Läs allt!


Härlig cafèkväll i Betel på Hönö med Lindbergarna !! 24 nov 2018

Här kan Du höra Målle sjunga !!Här kan Du höra Målle sjunga !!

Läs allt!


Målle Lindberg, 89, vittnar och sjunger om Jesus i Svenska Frälsningsarmén i Borås

Målle Lindberg, 89, vittnar och sjunger om Jesus i Svenska Frälsningsarmén i Borås. Plötsligt kom Målle när hans borson Nenne Lindberg hade möten i Svenska Frälsningsarmén och gjorde ett oförglömligt inhopp.

Läs allt!


Vera , Emilia och Robert på besök hos Målle !

Läs allt!


Betel Hönö 20 maj 2018

Målle och Emilia sjunger på HönöEtt härligt  sångmöte i Betel på Hönö i fantastisk sommarsol! ☀ Ett kärt återseende mellan Emilia, Robert, Vera , Målle och oss 💞💞💞

Läs allt!


Borås 2018-10-20

Möte med Lindbergarna på Frälsningsarmén i Borås !

Läs allt!


Hönö 2018-10-21

Korsdraget i Betel på Hönö ! Härligt möte Systrarna Eva och Rakel Sjunger

Läs allt!


Mer artiklar

TACK !!

Målle tackar för alla besök, presenter, blommor, telefonsamtal och alla hälsningar över internet  han är helt överväldigad !! TACK , TA...


Dagen Målle 90 år

Dagen: Han landade med helikopter – nu fyller Målle Lindberg 90 år Han landade med helikopter och blev mottagen av 17 elgitarrister på ...


Målle 90 år GP

Ur dagens GÖTEBORGSPOSTEN MÅLLE 90 ÅR Väckelsepredikanten Målle pratar fortfarande med Gud ... Inför sin 90-årsdag berättar e...


Tältmöte i Ullared

Målle sjöng på Noas Arks tält möte i Ullared tillsammans med Lindbergarna !! Så många som gladdes åt att höra Målle och få prata l...


Härlig cafèkväll i Betel på Hönö med Lindbergarna !! 24 nov 2018

Här kan Du höra Målle sjunga !!Här kan Du höra Målle sjunga !!


Målle Lindberg, 89, vittnar och sjunger om Jesus i Svenska Frälsningsarmén i Borås

Målle Lindberg, 89, vittnar och sjunger om Jesus i Svenska Frälsningsarmén i Borås. Plötsligt kom Målle när hans borson Nenne Lindberg hade ...


Vera , Emilia och Robert på besök hos Målle !


Betel Hönö 20 maj 2018

Målle och Emilia sjunger på HönöEtt härligt  sångmöte i Betel på Hönö i fantastisk sommarsol! ☀ Ett kärt återseende ...


Borås 2018-10-20

Möte med Lindbergarna på Frälsningsarmén i Borås !


Hönö 2018-10-21

Korsdraget i Betel på Hönö ! Härligt möte Systrarna Eva och Rakel Sjunger