Den officiella sajten om:

MÅLLE LINDBERG

- Legendarisk svensk evangelist i över 60 år!

Surfar nu: 10

Målles gästbok

Hej, gäst, välkommen att läsa och skriva i gästboken!

Det finns 1103 inlägg i gästboken !

 
Christian Oscarson, 57736 Hultsfred, 14/10 21 20:52

När jag bodde i Uppsala och en gång besökte Leif Lövgren lånade jag ett band av Målle i vilket strofen \"av honungen Jonatan åt\". Jag blev eld och lågor och tänkte att detta var bra. En nyårsafton för många år sedan besökte jag pingstkyrkan i Jönköping och där medverkade Birgitta Edström och Målle sjöng \"jag har bruset av regn\" och min tro på väckelse i Sverige. På Hultsfreds marken för flera år sedan hade jag mitt första samtal med Målle och han kunde då berätta om Målilla tältmöten och om en helikopter tur i Norrland och kunde Jesus tala från en båt så kunde Målle .... inte som jag läst i en kvällstidning att det var Jesus som kom tillbaka. Målle du betyder mycket för oss alla och väckelse i Sverige. Det vore roligt med tältmöte i Målilla i vinter ;-)!
Bernt, Kivik, 14/10 19 18:24

Hej Målle,
har du några minnen från Frälsningsarmén i Aneby ? Din far brukade ju vara där och han var välbekant med min morfar köpmannen Emil Ljung. Sjöng de inte duett ??? Majken kom ihåg dessa tillfällen, då hon var med i Aneby. Skulle vara mycket intressant att höra om du har några minnen därifrån, eller av Emil Ljung i andra sammanhang.
mvh / Bernt
Curt och Ann-Charlotte Unbeck, Torrevieja, 14/09 29 17:47

Hej Målle Lindberg!

Stort GRATTIS på din 85-åriga födelsedag.
Vi beundrar din vitalitet och din förmåga att beröra människors känslor.
Vi önskar dej många år med glädjerika
dagar. Vi har följt dej i dina fram-
trädande från bla maskinhallen i Hjälmseryd i Småland. Min, (Ann-Charlotte), morfar var frikyrkopredikant
i Missionrörelsen under 1920--50 talet.
Han hette Karl Svenberg.
Vi önskar dej och din familj allt gott
och hälsningar från Torrevieja i Spanien
där vi bor sedan många år.


Bengt Bergström, 78053 Nås, 14/09 29 17:03

FRID Målle jag önskar dig hjärtliga varma lyckönskningar på din stora högtids dag! i dag jag önskar DIG allt gott för kommande dagar jag ber för dg att HERREN ska hela dina ögon fullständigt Jag hoppas att mitt grattulastionskort med pengar. kommit fram till i dag har ju tidigare sänt pengarna för slippsen i ett brev hälsningar Bengt BERGSTRÖM Gud vällsigna din dag
Bengt Möllesjö, Angered, 14/09 29 10:21

Varma Gratulationer på din 85 års dag
Gud välsigne dej Målle, vi ber för dej.
Tove och Bengt Möllesjö
Bodil Johansson, Mölltorp, 14/09 29 08:21

GRATTIS på födelsedagen önskar Bodil f. d. Steen från Nässjö!
Kari och Lasse Johansson, Trollhättan, 14/09 29 08:12

Hej Målle. vi vill önska dig GUDS rika välsignelse, och stora GRATTULATIONER på din 85 års dag. Allt GOTT önskar vi dig vidare i din väg med JESUS KRISTUS.
INGRID o ULF LARSSON, SOLBERGA, 14/09 25 17:39

HEJ MÅLLE
FD. HANDLAREPARET INGRID o ULF LARSSON
I SOLBERGA VILL GRATULERA DEJ SÅ VARMT
o INNERLIGT PÅ DIN FÖDELSEDAG o ÖNSKA
GUDS RIKA VÄLSIGNELSE. VI BEDER FÖR DEJ
ATT SYNEN SKALL BLI BÄTTRE.
VI KOMMER MED TACKSAMHET IHÅG TRÄDGÅRDS
MÖTET I VÅR TRÄDGÅRD I SOLBERGA.
Jan-Erik Johansson, Baljered, Stora Levene, \\\\, 14/09 22 10:31

Hej Målle!
Synd att du inte kunde komma till Vara Konserthus, hade varit trevligt att träffa dig igen. Minns väl även \\\\\\\"tjocka släkten\\\\\\\" i Växjö (är gammal f. d. Växjö-bo). Jag tänker på Arne, hans bror Lasse, Frank, Olle och alla de andra. Tänker även på de \\\\\\\"onda tiderna\\\\\\\" nere i Småland med förföljelser och imbecilla fördomar - i synnerhet på landsbygden. På det viset är det klart bättre i dag, även om det finns mycket i övrigt att önska. Allt gott önskar jag dig!
Bästa hälsningar
Janne
Hans Lindberg, Umeå, Göteborg, Växjö, 14/09 21 03:02

Hej Målle. Det var jätteskoj att hälsa på dej i somras. Hoppas vi ses fler gånger.

Sköt om dej, Hasse, Katarina, Dorle Lindberg
Eva Ahlholm, Bromma, 14/08 27 16:51

Kära Molle! Jag fick tårar i mina ögon då Gud mötte dig med det där bibelordet om att visserligen är du svag men Gud har en dörr öppen för dig Halleluja så starkt, Gud är så fin o god och jag vill tacka dig för alla fina sånger du har sjungit genom livet . Herren är din herde Molle och ingenting skall dig fattas Halleluja Prisat vare Herrens namn. Tack för allt du har gjort och allt du gör. Gå in i hans förgårdar och prisa hans underbara namn Amen.
Bertil Rosenius, Mullsjö, 14/06 21 14:44

Hej Målle!

Tack för ett starkt deltagande vid 2014-års midsommarfest i Maskinhallen G:a Hjälmseryd.

Du gav oss alla ett uppmuntrande budskap. Jag tror vi lever - oavsett ålder - i de sista möjligheternas år, avs. att fritt få verka för evangeliets spridning.

Låt oss verka - och det med Guds kraft - så länge dagen ännu varar.

Ber att Gud skall välsigne dig rikligen, att du får vara till glädje och ljus för dem du möter!

/Bertil och Elisabeth, Mullsjö
Monica Salman, Skåpafors, 14/06 19 13:06

Målle jag ber till Gud för dig att han ska välsigna dig i sitt hjärta och låta dig få din syn tillbaka , vet inte varför detta hände dig för du är ju hans pionär på Jorden som för hans budskap vidare med sång och musik men en bön om tillfrisknande sänder jag , vi hade telefonkontakt för nåt år sedan vi skulle ev. träffas men det blev aldrig av , du ringde mig när du hade blivit väckt i natten och fått mitt telefonnummer , tror Gud vill att vi ska träffas GVD
Jan-Erik karlsen, Halden, Norge, 14/05 27 22:45

Kjære Målle, jeg ber for deg nå at herren skal gripe inn, du som bedt for så mange opp igjennom tidene. Du har vært en bastion i vekkelsesbevegelsen og jeg personlig har stor respekt for deg. Jeg fik æren av å ha møter sammen med deg i Dalsland (Ärtemarks missionsförsamling) for noen år siden, og glemmer det aldri. Jeg fikk \\\"Molle Guld\\\" av deg og spiller den stadig. Takk for hva du har betydd for meg, jeg er ute og synger selv med countrygrupp og har deg i tankene alltid. Ingen er som deg, du er en orginal som har satt spor i mange rundt forbi. Må herren velsigne deg rikelig i Jesu navn, Molle!!
Bengt Bergström, Elfsborgsvägen 2 B 78053 Nås, 14/05 12 13:52

Frid MålleJag är mycket tacksam att din syn är bättre vi har en underbar överläkare Jesus kan göra din syn fullständigt bra jag har försökkt ringa utan att få svar jag får försöka ringa längre fram jag vill beställa en ny slipps häls Bengt Bergström ps jag beder för dig varje dag.
Siwert Jakobsson, 644 34 TORSHÄLLA, 14/05 05 21:23

Guds Frid. Titta in i din gästbok. Måste bara skriva till dig. Tror det var på 50 talet i Åtvidaberg vi hade tältmöten. Du Målle och Kalle var hos oss och sjöng. Tältet var överfullt sidorna fick tas ner så folket kunde ta del av mötena. Många ofrälsta människor besökde dessa möten. Tror ni var några somrar. Jag minns det så väl fast det var så länge sedan. Underbara möten med så mycket vacker sång. Ni hade båda två dragspel som ni spela på. Jag kommer ihåg vissa sånger ännu som då ni sjöng. Jag är så tacksam för det ni betydde där. Gud välsigne er och hela ert hem! AMEN!
Kerstin Nelson, V Frölunda, 14/04 10 14:50

Guds Frid! Tack för ett fint möte i F pingst de va roligt att du va med Målle o fina sånger du sjöng om vår Jesus som vi älskar.
Ber att du ska få din syn åter. Gud välsigne dig och Lisbeth och Folke. Mvh Kerstin
Larz Gustafsson, Gävle, 14/04 06 13:45

Frid, Målle!
Önskar dig Guds rika välsignelse i din fortsatta kamp för evangeliets utbredande.
Kerstin karlsson, Vedum, 14/01 30 14:08

Hej Målle. jag heter Kerstin och är en gammal tant på 82 år. Satt vid datorn och drömde om barndomen i Nässjö när jag jag gick förbi ert hus varje dag jag gick till Nyhemsskolan. Da kunde jag inte låta bli att söka på ditt namn och hittade din musik. Sitter nu och lyssnar på låt efter låt och känner igen det mesta och njuter... Tack Målle för all fin musik du gjort..
Gud välsignelse dej....
MVH. Kerstin Karlsson född Magnusson..
Ewert Marcusson, LIT 25 km norr Östersund den 21 jan 914, 14/01 21 01:49

Hej Målle Lindberg!
Ett mail, en hälsning från Jämtland kommer här. Jättemånga människor i vår trakter minns Dig Målle från dina fantastiska framträdanden i våra bygder. Vem minns inte Dig Målle på Gerålund i östra Jämtland, (Bispgåren) utescen och 4700 personer lyssnade (30 bussar)på Dig och så fick vi ett oslagbart publikrekort. Du finns bevarad med Dina skivor i många Jämtländska hem. Jag har lovat att försöka nå Dig telefonledes och tacka för \"resan\" genom \"TYSTA SKYAR!\". Den har jag alltid på min reportoar, samt att \"ÄLSKA OCH FÖRLÅTA\". Lev väl Målle!!! Jag försöker nå Dig någon dag och få en levande hälsning till Dina fans och från
Dig alla mina lyssnare från Dig!
Hälsar Ewert Marcusson i Lit i Jämtland
070-3973405, där finns jag!Jag motringer!
← Start
→ Äldre inläggMeddelande

Namn

E-post (visas ej)

Ort

← Skriv "Målle"

 

Vill ni ha besök av Målle?

Ring Målle:
031-414347

Eller mejla till:
Lisbet Karlsson

Ladda ned bilder för pressen och affisher!

MÅLLE SÖKER

- Någon till hjälp att skriva sin livsbiografi!
- Och något förlag som vill ge ut hans bok.
- Kontakta Målle!
- Tel 031 - 41 43 47 eller 0703 - 44 70 47

Välkommen till Målles sajt !

Evangelist Målle Lindberg.

Roligt att du besöker min officiella hemsida !

Gud välsigne dig och skriv gärna en hälsning i min gästbok!

Målles signatur.


BÖNESIDAN 13/10 Längtan efter barn . Längtan att bli gravid. Bön om...
» Läs mer!
 
Kalender v. 43» Läs mer!
 
GÄSTBOKEN Bengt Bergström, Nås, 16/10 24 13:44

Jesu underbara frid jag har försökt ringa dig Målle men ej fått svar jag beder för dej. Såg dej i förra veckan på kanal 10 var glad för detta jag tackar för för bön jag är bra i mina lungor nu sedan maj jag önskar dig allt gott jag spelar dina skivor varje dag och jag blir så lugn pigg och stark! av detta. häisningar Bengt Bergström i Nås. » Läs mer!
 
MÅLLES BLOGG


Målles webbutik


CD med Målle Lindberg.
Läs om alla inspelningar! Målle har gjort många inspelningar under årens lopp!

© www.molle.nu 2016 | Kontakt: Lisbet Karlsson | Sidan utformad av apg29 | räknare