Den officiella sajten om:

MÅLLE LINDBERG

- Legendarisk svensk evangelist i över 60 år!

Surfar nu: 4

TV Visjon Norge

TV Visjon Norge

Målle sminkas.

Våra duktiga musiker "Blomman" Broström, Christer Åberg och "Nenne" Lindberg kollar in när Svein sminkar Målle före sändningen.

Två timmar långt direktsänt program där Målle fick sjunga sina älskade väckelsesånger bl.a. Nu ser jag Himlen, Jag är härligt löst och fri, Min Jesus lever m.fl. Målle berättade om när Gud reste honom upp från sjuksängen när Han låg helt förlamad efter en propp till hjärnan och hur Gud grep in efter hans stora hjärtinfarkt när läkarna inte trodde att han skulle kunna fortsätta sin evangelisttjänst ,men Målle har ett avtal med Gud: Gud ska öppna många nya dörrar och Målle ska helhjärtat tjäna Honom den korta tid han har kvar och Gud ska stå bi med sin Helige Ande.

TV-rum.

Folke, Lisbeth, Blomman, Nenne och Christer (som håller i kameran) fick låna ett rum i TV-huset och kolla när Målle var i direktsändning.

TV-buss.

Nenne, Christer, Målle och Blomman framför en av TV VISION NORGES stora bussar. En fantastiskt fin TV-dag som vi tackar GUD för och gläds över alla fina kontakter vi fick.

The River

Nenne, Målle, Christer och Blomman.

Nenne, Målle, Christer och Blomman.

Vi hann också med ett möte hos vår käre vän Rolf Auke på The River i Tönsberg. I söndagskvällens möte fick vi uppleva Guds kraft på ett mäktigt sätt. Det var ett andligt starkt möte och Guds kraft var uppenbar. Människorna var öppna och mötet var fyllt av glädje och kraft. Många ville ha förbön och flera föll av Guds kraft när bröderna bad för dem.

Två riktigt goda vänner, Rolf Auke och Målle Lindberg som haft många hundratals möten tillsammans och fått förmånen att be till Gud med många människor till frälsning.

Förbön.

Många sökte sig fram för förbön och Guds Ande var mäktigt utgjuten.

Av: molle.nu, 2006-09-19 17:35 | Direktlänk

 

Vill ni ha besök av Målle?

Ring Målle:
031-414347

Eller mejla till:
Lisbet Karlsson

Ladda ned bilder för pressen och affisher!

MÅLLE SÖKER

- Någon till hjälp att skriva sin livsbiografi!
- Och något förlag som vill ge ut hans bok.
- Kontakta Målle!
- Tel 031 - 41 43 47 eller 0703 - 44 70 47

Välkommen till Målles sajt !

Evangelist Målle Lindberg.

Roligt att du besöker min officiella hemsida !

Gud välsigne dig och skriv gärna en hälsning i min gästbok!

Målles signatur.


BÖNESIDAN 05/04 Be för och andra som är i fara osv.Jesus vet...
» Läs mer!
 
Kalender v. 21» Läs mer!
 
GÄSTBOKEN Janne, Hörby, 18/01 02 15:29

Hej Målle!
Jag fick en mycket värdefull Julklapp detta året 2017! \\\\\\\"Mitt liv som Målle\\\\\\\" av min fru Eva. Vi var på \\\\\\\"Arken\\\\\\\" i Lund och jag sa till henne då jag fick se denna samling av cd och dvd samt det skrivna materialet att detta är det enda jag önskar mig i Julklapp. Min fru vet att jag är en stor anhängare av dig Målle och följt dig på TV och övrig media både i predikan och i sånger. \\\\\\\"Minns du sången\\\\\\\" var du med och sjöng: \\\\\\\"Jag är härligt löst och fri\\\\\\\" av Aage Samuelsen och jag lovar att den sången som du sjöng har etsat sig fast i mitt hjärta för ingen mer än du kan eller har tolkat den sången på det viset!
Jag hoppas att det år bra med dig och önskar dig Guds rika välsignelse och att Guds änglar alltid vakar över dig och din familj!
Ps. Jag är också uppväxt med arbetshästar och djur. Samt att jag också sjunger kristna sånger!» Läs mer!
 
MÅLLES BLOGG


Målles webbutik


CD med Målle Lindberg.
Läs om alla inspelningar! Målle har gjort många inspelningar under årens lopp!

© www.molle.nu 2018 | Kontakt: Lisbet Karlsson | Sidan utformad av apg29 | räknare